Monday, May 21, 2007

We Want (blow)JObs!



Τη λένε Τάνια Ντερβώ και υπόσχεται 40.000 οχι jobs, αλλά blowjobs. Γιατί τι άλλο να χρειάζεται ο μέσος Βέλγος την σήμερον ημέρα?
"My name is Tania Derveaux, I am the leading NEE party senate candidate in Belgium. And due to popular demand, I will give 40,000 blowjobs to anyone who requests one on this page." γράφει στη προσωπική της σελίδα η υποψήφια για τη Γερουσία του Βελγίου στις εκλογές της 10ης Ιουνίου 2007.

Και τίθεται το εξής ερώτημα... Κύριοι Καραμανλή και Παπανδρέου, μήπως να ανανεώσετε τις συνθέσεις των υποψηφίων βουλευτών, μπας και δουμε και εμείς άσπρη μέρα?

http://www.nee-antwerpen.be/index-eng.htm

Global Warming II




Ξανθό και γαλανομάτικο... Επιτέλους ένα δικό μας παιδί πρωταγωνιστεί! Τέρμα στην προβοκάτσια ότι μόνο τα μαυρακια υποφέρουν. Όχι κύριοι! Και τα σουηδάκια μπορούν να διψούν και να πεινάνε! Αμάν πια με αυτό τον ρατσισμό σας προς το λευκό γένος!

http://www.globalwarming.org/

Global Warming

Ηλίθιος καιρός... Φόρεσα χοντρό πουκαμισο να πάω στο γραφείο και τελικά κάνει απίστευτη ζέστη... Ηλίθιος καιρός. Είχαμε κανονίσει beach party μετά από ένα σερί ημερών που η θερμοκρασία κτύπησε 35αρια και βρέχει με το τουλούμι... Ηλίθιοι άνθρωποι...
Κοιτάω έξω από το παράθυρο και διαπιστώνω πόσα αλλάζουν σε σχέση με τα παιδικά μου χρόνια. Τότε που ήξερα πότε θα κάνει ζέστη και πότε θα βρέξει...
Φιλενάδες, μάλλον το παραχέσαμε...

http://www.ecocity.gr/main.php?cat=66&art=493

Counter From POQbum .com